solceller øker boligens verdi

Solceller er en god investering. Et solcelleanlegg installert med Solteknikk kvalitet vil kreve minimalt med vedlikehold. Forventet levetid på mer enn 30 år. Leverandørenes produktgaranti øker stadig. 

Vi kan levere systemer med 20 år garanti.  

Våre medarbeidere har jobbet med leveranse og installasjoner av solkraftverk for privatboliger siden 2010. Vi har installert 450 anlegg og har opparbeidet oss en solid erfaring på hvilke løsninger som er optimale, og vi sørger for å hele tiden levere produkter med svært høy kvalitet.

Når vi planlegger og installerer solcelleanlegg tar benytter vi løsninger som ikke forringer levetiden på underliggende konstruksjoner som tak, undertak og vegger. Vi installerer i henhold til gjeldende regelverk hvor brann og elektrosikkerhet er ivaretatt.

Vi kan tilby løsninger som gir deg mulighet til å følge energiproduskjonen fra hvert enkelt solpanel, et system som også optimaliserer med hensyn til sol og skygge områder. Dette igjen vil gi 25% bedre produksjon gjennom året i forhold til konvensjonelle løsninger. Dermed vil også større del av takflatene kunne utnyttes. 

Bestiller du en løsning fra oss, kan du være trygg på at du får et anlegg du kan få energi fra over 25 år tid. Det viktigste vil være at du også sparer inn den investeringen det koster deg på anslagsvis 10-12 år med dagens kraftpriser.